Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Kapuśniak

Wiejski kapuśniak na kiełbasie i boczku

Składniki: ½ kg kapusty kiszonej 20 dkg kiełbasy wędzonej 20 dkg wędzonego boczku 4 ziemniaki 1 marchewka 1 pietruszka 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 2-3 ziarenka pieprzu 2-3 ziarenka ziela angielskiego liść laurowy sól, olej Sposób przyrządzenia: Na patelni podsmażyć boczek z pokrojoną cebulką, dodać kiszoną kapustę i dusić około 20-25 minut. Marchewkę, pietruszkę,…

Zupa z kapusty i ziemniaków

Składniki: ½ główki białej kapusty 25 dag ziemniaków porcja włoszczyzny 2 cebule 2 ząbki czosnku 50 dag wędzonego boczku ½ szkl. kwaśnej śmietany Kluski: 25 dag twarogu jajko 3 łyżki bułki tartej gałka muszkatołowa olej sól pieprz Sposób wykonania: Boczek i włoszczyznę zalać wodą i gotować do miękkości warzyw, wówczas wyjąć boczek, pokroić go w…

Kapuśniak z mięsem mielonym

Składniki: margaryna 1 kg mieszanego mięsa mielonego 4 cebule 8 ogórków konserwowych 1 słoik sosu cygańskiego 2 łyżeczki bulionu 800 g kapusty kiszonej 400 g słodkiej śmietanki sól pieprz   Sposób wykonania: Mięso oraz cebulę pokrojoną plastry obsmażyć na rozgrzanej margarynie. W między czasie ogórki pokroić w słupki i poddusić i dodać do mięsa. Wlać…

Zupa kurpiowska z kapustą

Składniki: 1 l wywaru mięsnego główka białej kapusty cebula marchew kilka łyżek koncentratu pomidorowego 2 łyżki masła łyżka mąki pszennej sól pieprz Sposób wykonania: Kapustę poszatkować po czym oprószyć ja solą i zalać wywarem. Gotować na małym ogniu do miękkości. W między czasie obraną marchewkę zetrzeć na tarce cebule posiekać i razem przesmażyć po czym…