Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jabłka pieczone w musie avocado

Składniki:
4 jabłka
1/8 l białego wina
2 łyżki rodzynków
2 łyżki tłuczonych migdałów
2 lyżki kandyzowanej skórki pomarańczowej
2 łyżki masła
20 dag świeżego sera
1 avocado
40 ml likieru pomarańczowego
cukier waniliowy
4 łyzki cukru
Wykonanie:
Jabłka umyć, wytrzeć i usunąć gniazda nasienne. Białe wino wlać do żaroodpornego naczynia i ułożyć jabłka. Rodzynki umyć , osuszyć, wymieszać z migdałami i skórką pomarańczową, wsypać do wydrążonych jabłek. Pasemka masła ułożyć na jabłkach i całość zapiekać w piekarniku rozgrzanym do temp. 225 stopni przez 30-40 min. Na mus z avocado ubijać biały ser mikserem tak długo aż stanie się puszysty. Avocado obrać ze skórki, przepołowić wzdłuż, usunąć pestkę, a miąższ dodać do białego sera, cały czas ubijając mikserem. Mus z avocado doprawić likierem pomarańczowym, cukrem waniliowym i cukrem. Podawać z ciepłymi pieczonymi jabłkami.
Przepis nadesłła na II Edycję konkursu Renata dusza (rendus)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *