Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
adminKeymaster
watpie zeby to byl orginalny sos bolognese, bo po pierwsze samo gotowanie wydaje mi sie za krotkie, a po drugie w tym przepisie nie ma naci selera ktora podobno jest niezbedna.
adminKeymasterDorocik faktycznie fajnie brzmi,wiesz byc moze ja sie czepiam nie powinnam każdy ma swoj smak 🙂 pozdrawiam
adminKeymasterczytam co dorocik napisała i ona sama chyba sobie przeczy tu mi nie chodzi o przepis lecz o treśc ..,,ona nigdy nie próbowała,tylko mąż ,, pożnie napisała ze to nie jej smak..hmmm ciekawe ja sie nie czepiam ,ale to tak fanie brzmi:)
adminKeymastergotowe zestawy ….. to musi być makabra, zupełnie jakby człowiek był zwierzęciem któremu sypie się do michy doskonale zbilansowaną karmę :/
ja jednak stawiam na umiarkowany, rozsądny żywioł żywieniowy 🙂 raz to raz to,tyle że zdrowe i w miarę normalnych proporcjach, bez fanatyzmu ale też bez zbędnego liczenia kalorii 🙂adminKeymasterbrzmi cokolwiek paranoicznie aczkolwiek zgadzam się.są takie sytuacje kiedy nie ma wyboru.kazdy ma prawo wybierać w oparciu o dostępną wiedzę oraz swoje przekonania.
adminKeymasterZ tego co miałem do czynienia z ludźmi ciężko schorowanymi, po bypasach to tego rodzaju margaryny jak najbardziej są skuteczne.Oprócz tego jakbyśpoczytał to działąją w oparciu o własności chemiczne zawartych w nich związków a nie w oparciu o psyche.Czysta chemia, dwa związki i reakcja chemiczna, i nic ponad to. Nie może tu być mowy jedynie o efekcie placebo.
adminKeymasterNie do końca , jest bardzo dużo jak najbardziej współczesnych produktów żywnościowych i to bardzo zdrowych.Własnie dzięki rozwojowi nauki i technologii.Nie wszystko co naturalne i nieprzetworzone jest zdrowe.
adminKeymasterale optymizm 🙂 mnie jednak nurtuje czy rzeczywiście to efekt prawdziwego działąnia zawartych w tych margarynach związków czy tylko efekt placebo. podobno ponad połowa produkowanych leków właśnie dzioała w oparciu o efekt placebo.czyli super optymizm i wiara w skuteczność specyfiku.
adminKeymasterWitam ponownie,właśnie byłam kupić mąkę kukurydzianą.Wypróbuję jednak dzisiaj przepis: Pół szklanki zwykłej mąki i pół szklanki mąki kukurydzianej, lyzeczka soli, pol lyzeczki pieprzu, pol szklanki mleka, 1 ubite jajko, i 1 lyzka oliwy, 12 hot dogow (parowek), oliwa do glebokiego smazenia. Jutro dam znać o efektach.Jeszcze raz wielkie dzięki.:;)
adminKeymasterDziękuję bardzo Anerite,bardzo dziękuję.Napewno wypróbuję.Dzisiaj zrobię ze zwykłej mąki,(ja tego nigdy nie jadłam,ale mój mąż bardzo zachwala) i chciałam mu zrobić przyjemność. Na pewno jak wypróbuję to dam znać..Pozdrawiam:P
adminKeymasterMoja kuchnia też nie jest gigantem, ale ma przynajmniej 3,5 na 1,5.
Moja przygoda z naleśnikami też była śmieszna, gdyż mój mąż, zamiast śmetanąą polał naleśniki majonezem. Chłop nie gotuje, nie umie odróżnić majenezu od śmietany.
Jak to się skończyło ?
Zjedliście te naleśniki ( próbowali ) czy zorentwałaś się przy smażeniu … :sick:adminKeymasterChleb esseński.
Waga: 400g.
Producent: Terrasana, Holandia.
Skład: podkiełkowane ziarno pszenicy.
Produkt rolnictwa ekologicznego pod kontrolą SKAL.
Produkt bez drożdży i konserwantów.
😆
kosztuje ok.12-14 zładminKeymasterChleb esseński. Waga: 400g. Producent: Terrasana, Holandia.
Skład: podkiełkowane ziarno pszenicy.
Produkt rolnictwa ekologicznego pod kontrolą SKAL.
Produkt bez drożdży i konserwantów.
kosztuje ok. 10-14 zładminKeymasterChleb esseński z migdałami.
Waga: 400g. Producent: Terrasana, Holandia. Skład: podkiełkowane ziarno pszenicy – eko, rodzynki – eko, daktyle – eko, migdały – eko. Pełne ziarno z najlepszego rodzaju ekologicznej pszenicy jest kielkowane przez 2-3 dni. Nastepnie jest zbierane i gotowane w niskiej temperaturze.
Chleb najlepiej smakuje pokrojony w kromki i lekko podpieczony.
Produkt rolnictwa ekologicznego pod kontrolą SKAL.
Produkt bez drożdży i konserwantów.
😛 👿adminKeymasterWcale to nie jest taki debiutant.Z tego co wiem od ładnych 2-3 lat jest produkowany proactiv.Pośród znajomych sporo osób używa tego , niestety takie lata i trzeba soibie jakoś radzić 🙂 Życie jest piękne 🙂
-
AuthorPosts