Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Cielęcina w czerwonym winie

 

Składniki:

 

  • 4 łyżki mąki
  • sól
  • pieprz
  • 900 g cielęciny
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 350 g cebulek perłowych
  • 2 ząbki czosnku
  • 350 g marchewki
  • 300 ml wytrawnego czerwonego wina
  • 150 ml rosołu z wołowiny
  • 400 g pomidorów z puszki z zalewą
  • skórka z 1 cytryny
  • 1 liść laurowy
  • 1 łyżka posiekanej Atki pietruszki
  • 1 łyżka posiekanej bazylii
  • 1 łyżeczka posiekanego tymianku

Sposób wykonania;
Do torebki wsypać mąkę oraz pieprz po czym włożyć do niej mięso pokrojone w kostkę.
Szczelnie zawiązać i potrząsać aby mięso dokładnie pokryło się mąką.
Wówczas przełożyć mięso na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek i smażyć około 5-10 minut cały czas mieszając.
Mięso wyjąć a na patelnie wrzucić posikany czosnek, cebulę oraz pokrojoną w plasterki marchewkę.
Trzymać na ogniu około 5 minut po czym ponownie wrzucić mięso.
Następnie wlać wino, dokładnie wymieszać, dodać pomidory razem z zalewą, rosół, liść laurowy, skórkę z cytryny, bazylię oraz tymianek.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wstawić do piekarnika pod przykryciem rozgrzanego do 180 stopni na około 2 godziny.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *