Składniki:
- 4 bułki zwykłe
- 2 średnie kiełbasy
- 1 duża cebula
- 15dkg sera żółtego
- po 4 łyżki ketchupu,musztardy
- 2 łyżki majonezu.
Sposób przyrządzenia:
Końcówki bułek odcinamy i wyciągamy środek z bułki. Kiełbaskę kroimy w paseczki, cebulę w piórka. Podsmażamy na patelni kiełbasę po chwili dodajemy cebulę i smażymy do zeszklenia. Możemy doprawić pieprzem, solą ,papryką. Ser kroimy w małe plasterki. Ketchup, musztardę i majonez razem mieszamy na jednolity sos. Do bułki wkładamy po kolei kiełbasę na to łyżkę sosu i plasterek sera, czynność powtarzamy jeszcze raz. Wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy aż bułki będą chrupkie ok 4 min.
Smacznego