Składniki:
- 4 grube kromki pszennego chleba
- ½ szkl. masła orzechowego
- 1 banan
- 3 łyżki masła
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 20 krakersów 20 skropionych sokiem z cytryny plastrów awokado o wymiarach krakersa 20 średniej wielkości usmażonych krewetek Sposób przyrządzenia: Na krakersie ułożyć plaster awokado, a na nim jedną krewetkę. Spiąć całość wykałaczką. Podawać na wyłożonym sałatą półmisku.
Składniki: 250 g filetów śledziowych 1 cebula 1 czerstwa kajzerka 200 g masła 6-7 jajek cukier pieprz sok z cytryny 300 g razowego chleba natka pietruszki Sposób wykonania: Bułkę namoczyć po czym ja wycisnąć i dodać do śledzi razem z posiekaną cebulą oraz białkami jajek ugotowanych na twardo. Całość zemleć w maszynce. Następnie masło utrzeć…
Składniki: 125 g ryby bez ości 1 pietruszka 1 cebula sól 300 g białego chleba natka pietruszki Sposób wykonania: Rybę zalać wodą aby cała ją przykryła. Wrzucić jeszcze cebulę, pietruszkę oraz sól do smaku i ugotować. Miękką rybę wyjąć z wywaru, pokroić na mniejsze kawałki, które ułożyć na kromkach chleba. Udekorować natką pietruszki.