Składniki:
- 12 dag szynki
- 2 łyżki majonezu
- 2 bułeczki drożdżowe
- 4 plastry pomidora
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 40 dag mielonej wołowiny 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka pikantnego ketchupu 4 jajka 2 łyżki startego żółtego sera tłuszcz 1 łyżka masła sól pieprz Sposób wykonania: Do mięsa dodać ketchup praz oliwę. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z powstałej masy formować małe kotlety, które usmażyć na rozgrzanym tłuszczu…
Składniki: 1 1/3 kg chudej wołowiny 1 szkl posiekanej cebuli 2 ząbki czosnku 1 ½ szkl sou pomidorowego 1 szkl posiekanej zielonej papryki ½ szkl wody ¼ szkl brązowego cukru ¼ szkl musztardy ¼ szkl octu łyżka sproszkowanego chili 8 bułek do hamburgerów Sposób wykonania: Na rozgrzanej patelni obsmażyć mięso razem z posiekaną cebulą i…
Składniki: 4 bułki kajzerki 15 dag świeżych grzybów 20 dag sera twarogowego 1 cebula 1 jajko 1 łyżka oliwy z oliwek 2 łyżki masła 1 łyżka parmezanu 1 łyżka posiekanej bazylii sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym oleju po czym dodać pokrojone grzyby i trzymać na małym ogniu około 15 minut. Po…
Składniki: 8 cienkich parówek jajko papryka w proszku sól pieprz 6 łyżek bułki tartej Sposób przyrządzenia Parówki obrać z folii. Jajko rozbić, dodać do niego ostrą paprykę w proszku, sól, pieprz i wymieszać widelcem. Parówki maczać w jajku, w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu parówki wyjąć na papierowy ręcznik. Przepis na…