Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: bułka

Drobiowe pulpety Ewy

Nie masz pomysłu na obiad? Przyrządź złociste drobiowe pulpety. Aby je wykonać potrzebujesz: mięsa drobiowego, czosnku, mleka i jajka. 
 

Składniki:

  • 600 g mięsa drobiowego 
  • 1 ząbek czosnku
  • szczypta ostrej papryki 
  • 1 jajko
  • 1  bułka  pszenna
  • 1 szkl mleka
  • mąka do oprószenia pulpetów
  • ½ szkl oleju 
  • sól
  • pieprz 

Polędwica na grzance z rozmarynem

Składniki: 40 dag polędwicy 4 kromki bułki 4 cienkie plasterki pasztetu ½ łyżeczki posiekanego rozmarynu 2 łyżki masła sól pieprz 1 łyżeczka starego parmezanu Sposób wykonania: Kromki posmarować masłem oraz pasztetem. Następnie ułożyć na nich kotlety. Kotlety oprószyć rozmarynem oraz solą i pieprzem. Na wierzchu ułożyć kawałek masła. Wstawić do rozgrzanego piekarnika na około 15…

Gęsty sos z bułki

Składniki: ½ szkl oliwy 1 żółtko 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka octu winnego 1 kieliszek mleka kromka czerstwej bułki bez skórki sól pieprz Sposób wykonania: Bułkę zamarć mlekiem, odstawić na chwilę aby namokła po czym ją odsączyć z nadmiaru mleka. Wówczas dodać do niej czosnek, żółtka, ocet oraz oliwę. Całość dokładnie zmiksować do uzyskania jednolitego…

Knedle z czerstwej bułki

Składniki: 2 długie bułki lekko czerstwe 3 jajka 2-3 szklanki mleka 2-3 łyżki mąki łyżka masła 2 posiekane łyżki natki pietruszki sól, pierz do smaku szczypta gałki muszkatołowej 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia 1 litr bulion drobiowego Sposób wykonania: Bułki pokroić w grubszą kostkę, dodać jajka, mąkę, proszek do pieczenia, masło i natkę pietruszki. Doprawić…