Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grzanki z grzybami i serem twarogowym

Składniki:

  • 4 bułki kajzerki
  • 15 dag świeżych grzybów
  • 20 dag sera twarogowego
  • 1 cebula
  • 1 jajko
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka parmezanu
  • 1 łyżka posiekanej bazylii
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Na rozgrzanym oleju przesmażyć posiekaną cebulę, wówczas dodać pokrojone grzyby i trzymać na małym ogniu około 15 minut.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
W między czasie do twarogu wbić jajko i całość dokładnie utrzeć.
Wówczas dodać grzyby, wymieszać i doprawić o smaku.
Natomiast bułki przekroić na pół, usunąć miąższ, posmarować je masłem i napełnić je grzybowym farszem.
Ułożyć je na blasze wysmarowaną masłem posypać je startym parmezanem.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i zapiekać na złoty kolor.
Przed podaniem udekorować listkami bazylii.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *