Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Aromatyczna pieczeń wieprzowa

Składniki:

  • 2 kg szynki wieprzowej z tłuszczem
  • 2 duże cebule
  • 3 jabłka
  • 5-6 ząbków czosnku
  • 4 łyżki dżemu czarnej porzeczki
  • ½ szkl soku z jabłek
  • ½ łyżeczki kminku
  • ½ łyżeczki ostrej papryki
  • 14 ziaren jałowca
  • szczypta cynamonu
  • 2 liście laurowe, sól,  pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Zmiażdżony czosnek i jałowiec utrzeć z solą. Umyć mięso ,osuszyć na papierowym ręczniku. Natrzeć całość przygotowaną mieszanką czosnkową. W miejscu gdzie szynka ma tłuszcz naciąć w kratkę, wstawić do lodówki na 24 godz. Wyjąć mięso posmarować dżemem z czarnej porzeczki i mocno oprószyć pieprzem, mniej cynamonem, ostrą papryką i skruszonymi liśćmi laurowymi. Do brytfanny włożyć mięso, ułożyć połówki cebuli i podlać sokiem z jabłek. Dusić aż mięso zmięknie. Dobrze smakuje na zimno.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *