Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pieczeń

Cielęca pieczeń z kawiorem

Składniki: 60 dag cielęciny 1 łyżeczka tymianku 2 łyżki mąki 1 małe op śmietany 2 łyżki oliwy 1 cytryna 3 dag kawioru sól pieprz Sposób wykonania; Cielęcinę natrzeć tymiankiem, solą oraz pieprzem po czym obtoczyć go w mące. Następnie obsmażyć mięso ze wszystkich stron an rozgrzanym tłuszczu. Wówczas podlać go wodą u dusić na małym…

Pieczeń wieprzowa z jałowcem i śmietaną

Składniki: 2 kg mięsa  10 dag słoniny 1 łyżka cukru pudru ½ szkl śmietany 1 łyżeczka mąki ½ cytryny sól pieprz kilka ziarenek jałowca Sposób wykonania: Ziarenka pieprzu, jałowca oraz sól utrzeć w moździerzu po czym natrzeć przyprawami mięso. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie owinąć mięso plastrami słoniny i przełożyć do…

Pieczeń wołowa z papryką i selerem

Składniki: ½ szkl posiekanej cebuli ¼ szkl posiekanego selera naciowego ¼ szkl posiekanej papryki 2 łyżki masła łyżeczka soli łyżeczka białego pieprzu ¾ szkl łyżeczki czarnego pieprzu ¾ łyżeczki zmiażdżonego czosnku ½ łyżeczki musztardy ½ łyżeczki pieprzu 2 kg polędwicy wołowej Sposób wykonania: W mięso zrobić głębokie nacięcia aby powstały małe otwory. Włożyć do nich…

Pieczeń z czosnkiem

Składniki: 2 łyżki oliwy z oliwek 2 kg krzyżówki wołowej 2 marchewki łodyga selera naciowego 24 ząbki czosnku 2 szkl wytrawnego wina sól łyżeczka pieprzu 2 liście laurowe 1 ½ łyżeczek posiekanego tymianku 1 szkl bulionu z kury 2 łyżki masła Sposób wykonania: Na patelnie z rozgrzanym olejem wrzucić mięso, marchewkę pokrojoną w kostkę, seler…