Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kolorowe koreczki inaczej

Składniki:

  • 2 paluchy maślane
  • 4 plasterki żółtego sera
  • 4 plasterki gotowanej szynki
  • marynowana papryka
  • marynowane pieczarki
  • ogórek konserwowy

    Pasta:

  • 10 dag żółtego sera
  • 3 łyżki majonezu
  • 4 ząbki czosnku

Sposób wykonania:

  1. Ser zetrze c a tarce po czym wymieszać z majonezem oraz posiekanym czosnkiem.
    Powstałą pasa posmarować palucha pokrojonego w plastry.
    Następnie na połowie kromki położyć plasterek sera a na drugiej plasterek szynki.
    W środek wbić wykałaczkę i na nią wbić kawałek papryki, ogórka i pieczarki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *