Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z ryżem i pieczarkami

Składniki:

  • 2 woreczki ryżu expresowego
  • 500 g pieczarek
  • 2 średnie cebule
  • 1 puszka kukurydzy (najlepiej bonduelle)
  • 2 świeże czerwone papryki
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • łyżka oliwy

    Przygotowanie:
    Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu, następnie odcedzamy,  przesypujemy do miski. Pieczarki obieramy i kroimy w cienkie talarki a cebulę w piórka.
    Rozgrzewamy oliwę na patelni i smażymy cebulę aż się zeszkli i wrzucamy do niej pieczarki. To razem dusimy.(Pieczarki trzeba posolić aby puściły wodę).
    Do ryżu wrzucamy odcedzoną kukurydzę startą na tarce paprykę oraz uduszone pieczarki z cebulą. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą doprawiając do smaku solą, pieprzem i majonezem. Sałatka najlepiej smakuje jak jest schłodzona. Życzę smacznego:)

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez nataleczka-21

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *