Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jarzynowa sałatka

 

Składniki:

  • marchewka 20 dag
  • pietruszka 5 dag
  • seler 10 dag
  • ziemniaki 90 dag
  • cebula 10 dag
  • ogórek kiszony 25 dag
  • groszek zielony z puszki 15 dag
  • majonez 1 słoiczek
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki posiekana

 

 

Sposób przyrządzenia:
Marchewkę, pietruszkę, ziemniaki i selera należy ugotować w lekko
osolonej wodzie do miękkości (bez obierania). Warzywa po ugotowaniu
należy położyć na sitku do odsączenia, a po ich wystudzeniu pokroić w
kosteczkę. Warzywa wrzucić do miski. Groszek zielony należy odsączyć na
sitku, przelać ciepłą wodą i dodać do warzyw. Ogórka kiszonego należy
pokroić w kosteczkę bez obierania, odsączyć z soku i dodać do warzyw.
Cebulkę należy posiekać i także dodać do warzyw. Do sałatki należy dodać
posiekaną natkę pietruszki, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać
majonez i dokładnie wymieszać. Następnie odstawić do lodówki e celu „
przegryzienia się”.

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *