
Składniki:
- 2 marchewki
- 4 ziemniaki
- kawałek pietruszki
- plasterek selera
- kilka różyczek kalafiora
- ½ szkl zielonego groszku
- 15 strąków fasolki szparagowej
- 2 łyżki siekanego koperku
- 20 ml śmietanki 36%
- sól
- pieprz

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 10 dag fasoli marchewka pietruszka plaster selera 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka ketchupu 1 szkl wywaru z fasoli sól pieprz cukier Sposób wykonania: Fasolę zalać wodą i odstawić na noc. Następnego dnia dodać do fasoli jarzyny i gotować do miękkości. Wówczas całość przetrzeć przez sito. Dodać ketchup i wymieszać. Doprawić do smaku…
Składniki: 1 szkl bulionu warzywnego 1 plaster selera 1 pietruszka 1 cebula 1 ziemniak 1 marchew 1 łyżka masła 1 łyżka mąki 1 łyżka soku cytrynowego sól pieprz cukier Sposób wykonania: Seler, pietruszkę, cebulę, ziemniaka i marchew dokładnie oczyścić i drobno pokroić. Przełożyć warzywa do rondelka po czym zalać je bulionem. Trzymać na małym ogniu…
Składniki: 2 kg łopatki wołowej 2 łyżki mąki łyżeczka soli 2 łyżki oleju roślinnego torebka zupy cebulowej w proszku łyżeczka bazylii ¾ szkl wody puszka pomidorów patison cukinia Sposób wykonania: Mięso oprószyć mąka oraz solą po czym smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano. Wówczas zlać nadmiar tłuszczu a dodać zupę w proszku rozpuszczoną w ¾…