Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczeń w jarzynach

Składniki:

  • 2 kg łopatki wołowej
  • 2 łyżki mąki
  • łyżeczka soli
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • torebka zupy cebulowej w proszku
  • łyżeczka bazylii
  • ¾ szkl wody
  • puszka pomidorów
  • patison
  • cukinia

Sposób wykonania:
Mięso oprószyć mąka oraz solą po czym smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
Wówczas zlać nadmiar tłuszczu a dodać zupę w proszku rozpuszczoną w ¾ szklanki wody, wymieszaną z posiekaną bazylią.
Dokładnie wymieszać i wstawić pod przykryciem do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około godzinę.
Po tym czasie dodać pomidory, pokrojone na kawałki patisony i cukinię.
Ponownie wstawić do piekarnika na kolejną godzinę.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *