Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grzyby z majonezem i ziemniakami

Składniki:

  • 250 g solonych grzybów
  • 2 ziemniaki
  • 1 jajko
  • 150 g groszku konserwowego
  • 1 cebula
  • łyżka szczypiorku
  • ½ szkl. majonezu

Sposób wykonania:

  1. Ziemniaki oraz jajka ugotować.
    W między czasie grzyby pokroić w paski.
    Następnie jajka i ziemniaki pokroić w plasterki i połączyć z grzybami.
    Dodać jeszcze posiekaną cebulę oraz groszek a na koniec majonez.
    Całość delikatnie wymieszać i posypać posiekanym szczypiorkiem.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Gosia Domagała

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *