Winegret Pauliny
Winegret Pauliny 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 6 łyżek oliwy
- 2 łyżki octu z białego wina
- 1 łyżeczka musztardy
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
Musztardę wymieszać z octem, szczyptą pieprzu i ½ łyżeczki soli.
Gdy składniki się polacząc nie przerywając mieszania wlewać stopniowo oliwę.
- Szczegóły
- Kategoria: Winegret
- Opublikowano: wtorek, 31, maj 2011 09:05
- Paulina Krawczyk
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny