Składniki:
- 1 kg borowików
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki oliwy
- 4 łyżki sosu winegret
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: ¼ szkl musztardy ½ szkl czerwonego octu winnego 1/8 szkl białego octu winnego żółtko jajka ¾ szkl oleju sałatkowego sok z 1 limetki ¼ szkl miodu ¼ szkl listków trybuli ¼ szkl listków bazylii ¼ szkl liści oregano ½ łyżeczki natki pietruszki ½ ząbka czosnku ½ łyżeczki białego pieprzu ½ łyżeczki soli łyżka posiekanego…
Składniki: skórka z ½ pomarańczy skórka z ½ limonki 1 posiekana papryczka jalapeno ¼ szkl japońskiego octu z ryżowego wina ¼ szkl koncentratu soku pomarańczowego 1 ½ łyżeczki musztardy kilka kropel oleju sezamowego ¼ szkl oleju z orzechów ziemnych ¼ szkl oliwy z oliwek sól pieprz Sposób wykonania: Do miseczki wsypać skórkę z pomarańczy…
Składniki: 2 duże bulwy kopru włoskiego Marynata: 1,5 łyżeczki cukru 2 łyżki soku z cytryny 4 łyżki oliwy ½ łyżeczki musztardy ½ łyżeczki soli 1 łyżka drobno posiekanej mięty 2 łyżeczki posiekanej szalotki Sposób przyrządzenia: Składniki marynaty zmiksować. Bulwę kopru oczyścić, pokroić wzdłuż na cieniutkie plastry. W salaterce zalać plastry fenkułu marynatą, wymieszać, odstawić na…