Surówka z kalarepy i ogórka
Surówka z kalarepy i ogórka4.64 out of 5 based on 119 voters.
Składniki:
- 2 kalarepki
- 1 świeży ogórek
- pęczek zielonego koperku
- ½ szklanki śmietany
- sól, pieprz do smaku
Sposób przyrządzenia:
Ogórek i kalarepę umyć, obrać i pokroić w drobne słupki. Zielony koperek umyć, osączyć i drobniutko posiekać, dodać śmietanę wymieszać, doprawić solą, pieprzem i cukrem do smaku.
- Szczegóły
- Kategoria: Surówki
- Opublikowano: piątek, 25, luty 2011 13:14
- Jola Graca
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing