Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sos salsa z czerwonej papryki

Składniki:


• 2 czerwone papryczki,
• pół czerwonej cebuli drobno posiekanej,
• 2 duże czerwone słodkie papryki drobno posiekane,
• pół ząbka czosnku posiekanego,
• 8 łyżek oliwy z oliwek
• 1 łyżka czerwonego winnego octu,
• pęczek natki i bazylii drobno posiekane,
• sól, świeżo mielony pieprz.

Wykonanie:
Opiec całe papryki nad gazem lub w piekarniku, tak, aby skórka była prawie czarna. Włożyć gorące natychmiast do miski, okryć szczelnie folią aluminiową. Zostawić na kilkanaście minut w celu odparowania skórki.
Zdjąć opieczoną skórkę, resztki można opłukać, odrzucić gniazda i pestki. Posiekać, dodać resztę składników i dobrze wymieszać doprawiając do smaku. Zostawić na godzinę do wyrobienia smaku. Sprawdzić smak i ewentualnie doprawić przed podaniem.
Cienko pokrojona foccacia świetnie się nadaje do tego dipu. Bardzo dobre z winem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *