Sos majonezowo-chrzanowy Iwony
Sos majonezowo-chrzanowy Iwony4.63 out of 5 based on 27 voters.
Składniki:
- 1 łyżka utartego chrzanu
- 1 szklanka majonezu
- 1 drobno posiekane jabłko
- 1 ugotowane na twardo posiekane jajko
Sposób przyrządzenia:
Łyżkę chrzanu wymieszać z majonezem, dodać ugotowane na twardo i posiekane jajko. Umyte, obrane, bez gniazda nasiennego drobniutko posiekane jabłko, wymieszać . Podawać do wędlin i jajek.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: poniedziałek, 05, wrzesień 2011 12:28
- Iwona Podgórna
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny