Sos imbirowo-miodowy
Sos imbirowo-miodowy 4.65 out of 5 based on 129 voters.
Składniki:
- cytryny
- 2 łyżki ketchupu
- łyżeczka płynnego miodu
- łyżka oliwy
- szczypta imbiru
Sposób wykonania;
Z cytryny wycisnąć sok po czym dodać do niego ketchup, miód oraz oliwę.
Gdy składniki się połączą dodać jeszcze kawałek startego imbiru.
Całość dokładnie wymieszać.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: poniedziałek, 05, grudzień 2011 09:37
- Agata
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny