Sos chrzanowy na majonezie
Sos chrzanowy na majonezie 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 150 ml majonezu
- 100 ml kwaśnej śmietany
- 4 łyżki chrzanu
- sól
- cukier
- sok z cytryny
Sposób wykonania:
Majonez wymieszać razem ze śmietaną i chrzanem.
Następnie doprawić do smaku solą, cukrem oraz sokiem z cytryny.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: środa, 01, czerwiec 2011 08:52
- Kasia Rutkowska
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny