Sos Serowy
Sos Serowy4.69 out of 5 based on 159 voters.
Składniki:
- 2 szklanki mleka
- 20 dkg serka topionego
- tymianek, bazylia, rozmaryn
- sos sojowy
Sposób przyrządzenia:
Mleko podgrzać, włożyć serek topiony i mieszając, gotować na małym ogniu. Gdy serek się roztopi, przyprawić do smaku sosem sojowym, ziołami i zagotować.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy serowe
- Opublikowano: czwartek, 17, luty 2005 00:00
- Gałucha
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny