Sandacz w migdałach

19699
com_content.article
(Oddano 0 głosów z średnią 0 z 5)
Sandacz w migdałach0 out of 5 based on 0 voters.


Składniki:


  • 4 filety sandacz
  • 10 dag płatków migdałowych
  • 1 łyżka masła
  • 1 cytryna
  • mąka
  • 1 jajko
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
  1. Filety skropić sokiem z cytryny i oprószyć solą oraz pieprzem.
    Następnie oprószyć je mąką, obtoczyć w roztrzepanym jajku a na koniec w płatkach migdałowych.
    Usmażyć na rozgrzanym maśle na złoty kolor.

     

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi