Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: migdały

Dzwonka karpia w migdałach

Szukasz pomysłu na świątecznego karpia. Wypróbuj przepis na dzwonka karpia w migdałach. Pozostałe składniki przepisu: miód, cynamon, imbir. 
 

Składniki:

  • ok. 1,2 kg karpia
  • 200 g płatków migdałowych
  • 4 łyżki płynnego miodu
  • 2 łyżki masła
  • szczypta imbiru
  • szczypta cynamonu
  • 1 łyżka soku z cytryny 
  • olej
  • sól
  • pieprz
 

Pesto z bazylii Julki

Portal  dla osób poszukujących sprawdzonych przepisów. Pesto z bazylii Julki. Do jego wykonania potrzebujesz: bazylii, migdałów, czosnku i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 2 garście świeżej bazylii
  • 1 garść startego parmezanu
  • 1 garść migdałów
  • 1 ząbek czosnku
  • 10 łyżek oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz 
 

Pesto z suszonych pomidorów

Przepis na pyszne, aromatyczne pesto z suszonych pomidorów.  Aby go wykonać będziesz potrzebować: suszonych pomidorów, migdałów, czosnku i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • 1 słoik pomidorów suszonych
  • 1 garść migdałów 
  • 3 łyżki oliwy z oliwek 
  • kawałek ser pecorino 
  • 2  ząbki czosnku
  • 1 strączek ostrej papryczki bez pestek 
  • 1 łyżeczka suszonej bazylii 
  • sól
  • pieprz