Pulpeciki rybne w galarecie

3297
com_content.article
(Oddano 119 głosów z średnią 4.39 z 5)
Pulpeciki rybne w galarecie4.39 out of 5 based on 119 voters.


Pulpetyrybne9euCykl - przepisy mistrzów
Składniki:

  • Karp,
  • Cebulka,
  • Czarne oliwki,
  • Papryka,
  • Śmietana,
  • Bułka moczona w mleku,
  • Jajka

Sposób przyrządzenia:
Sprawiamy surową rybę - oddzielamy ości i skórę. Mięso z karpia mielimy przez maszynkę. Dodajemy podsmażoną cebulkę, odciśniętą bułkę, pianę z białek, przyprawy, pokrojona w kostkę paprykę i oliwki. Gotujemy w wywarze z części sprawionej ryby. Formujemy pulpeciki i zalewamy je galaretka, tak aby były zakryte.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi