Pomidory z czosnkiem i parmezanem z grilla
Pomidory z czosnkiem i parmezanem z grilla4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 4 dojrzałe pomidory
- 4 łyżki oliwy
- 5 rozgniecionych ząbków czosnku
- tarty parmezan
Sposób przyrządzenia:
Pomidory przekroić wzdłuż na połowę, wykroić zdrewniałe końcówki szypułek. Rozgnieciony w prasce czosnek wymieszać z oliwą. Pomidory ułożyć na aluminiowej tacce do grillowanie, polać oliwą z czosnkiem, posypać serem i posiekanym koperkiem. Piec na średnio nagrzanym grillu aż ser się roztopi.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: środa, 21, marzec 2012 11:16
- Dominika Fjałkowska
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla