Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jarskie

Placuszki ze szpinaku i otrąb owsianych

Składniki: 1 garść świeżego szpinaku 2 średnie cukinie 4 łyżki mielonych orzechów laskowych sok z jednej cytryny 3 łyżki otrąb owsianych 1 jajko 1 łyżeczka oliwy 1 pomidor 1 łyżka octu balsamicznego jogurt naturalny sól, do smaku olej Sposób wykonania: Szpinak oczyścić, drobno posiekać. Cukinie umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić, odsączyć nadmiar…

Cukinie z serem pleśniowym

Składniki: 4 nieduże cukinie 4 średnie cebule 3 pomidory 15 dkg sera pleśniowego 2 żółtka 3 łyżki masła zioła prowansalskie sól czosnkowa, sól zwykła do smaku Sposób wykonania: Cukinie umyć, przekroić wzdłuż na połówki, wrzucić do osolonego wrzątku i gotować 5 minut. Ser zmiksować z żółtkami, przyprawić do smaku ziołami prowansalskimi. Powstałą masą posmarować cukinie.…

Chrupiąca kalarepka z dipem sezamowym

Składniki: 2 obrane, pokrojone w niezbyt grube słupki kalarepy Dip: ¼ szklanka majonezu 2 łyżki prażonych ziaren sezamu 1 łyżka octu ryżowego 1 łyżka płynnego miodu Sposób przyrządzenia: Składniki dipu dokładnie wymieszać, przełożyć do małej miseczki. Na środku półmiska ustawić miseczkę z dipem i otoczyć ją świeżo pokrojonymi słupkami z kalarepy.

Kalarepa pieczona z czosnkiem

Składniki: 1,5 kg młodej kalarepy, obranej i pokrojonej w kostkę 1 łyżka oliwy 2 posiekane ząbki czosnku ocet ryżowy do smaku sól Sposób przyrządzenia: Pokrojoną w kostkę kalarepę przyprawić solą, dodać oliwę i czosnek, wymieszać. W natłuszczonym naczyniu żaroodpornym umieścić kalarepę z dodatkami i piec 35 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni C.…