Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Cukinie z serem pleśniowym

Składniki:

  • 4 nieduże cukinie
  • 4 średnie cebule
  • 3 pomidory
  • 15 dkg sera pleśniowego
  • 2 żółtka
  • 3 łyżki masła
  • zioła prowansalskie
  • sól czosnkowa, sól zwykła do smaku

Sposób wykonania:
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż na połówki, wrzucić do osolonego wrzątku i gotować 5 minut. Ser zmiksować z żółtkami, przyprawić do smaku ziołami prowansalskimi. Powstałą masą posmarować cukinie. Cebulę obrać, pokroić w  cienkie plasterki, zeszklić na dwóch łyżkach masła, posolić.  Rozgrzać piekarnik. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem, wyłożyć cebulą, ułożyć na niej cukinie i zapiekać 10 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C. Przed podaniem udekorować plasterkami pomidorów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *