Pasta z wędzonej makreli z jakiem i ogórkiem

16974
com_content.article
(Oddano 103 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta z wędzonej makreli z jakiem i ogórkiem 4.65 out of 5 based on 103 voters.


Składniki:


  • 1 wędzona makrela
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 2 kiszone ogórki
  • 4 łyżki majonezu
  • ½ cytryny
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:

    Z makreli usunąć ości oraz skórę a mięso rozdrobnić widelcem.
    Następnie obrane jajka i ogórki pokroić w drobną  kostkę i dodać do ryby.
    Polać całość majonezem, dokładnie  wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi