Dip serowy do warzyw z a grilla
Dip serowy do warzyw z a grilla 4.44 out of 5 based on 338 voters.
Składniki:
- 1 szkl. oliwy
- 4 łyżki octu winnego
- 5 łyżek sera pleśniowego
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
-
Ser zmiksować po czym dodać do niego ocet nie przerywając miksowania.
Na koniec wlać stopniowo oliwę.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
- Szczegóły
- Kategoria: Dipy
- Opublikowano: wtorek, 28, wrzesień 2010 08:40
- Halina Jopek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny