Arbuz z grilla
Arbuz z grilla4.02 out of 5 based on 49 voters.
- arbuz pokrojony w plastry (ok. 1,5` kg)
- sok z 2 cytryn
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżeczki wody
- szczypta otartej skórki z cytryny
- sól, pieprz kajeński do smaku
Sposób przyrządzenia:
Arbuza wraz ze skórą pokroić w plastry o grubości około 2,5 cm. Pozostałe składniki wymieszać i używając pędzelka posmarować nimi plastry arbuza. Piec na mocno rozgrzanym grillu po około 2 minuty z każdej strony.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: czwartek, 17, kwiecień 2008 10:27
- Kinga
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla