Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ziemniaczana zapiekanka Ilony

Składniki:

  • ziemniaki 10 sztuk
  • boczek 20 dag
  • cebula 2 sztuki
  • ser żółty 15 dag
  • wegeta
  • sól
  • pieprz

    Sposób przyrządzenia:
    Ziemniaki należy umyć, obrać ze skórki, a następnie ugotować w osolonej
    wodzie, po ugotowaniu należy pokroić je w plasterki. Boczek należy
    pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. Cebulę należy pokroić w
    półplasterki i zeszklić na tłuszczu. Ser żółty należy zetrzeć na tarce o
    grubych oczkach. Do naczynia żaroodpornego należy włożyć pokrojone
    plasterki ziemniaków, posypać je solą, pieprzem i Vegetą, na ziemniaki
    należy położyć cebulę i boczek, wszystko posypać startym serem żółtym.
    Zapiekankę należy wstawić na 15 minut do piekarnika nagrzanego do 180
    stopni.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *