Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekany kalafior z kolorowymi dodatkami

 

Składniki:

  • 1 duży kalafior
  • 3 pomidory
  • puszka białej fasoli
  • 2-3 czerwone papryki
  • 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • 1 gałązka świeżego rozmarynu
  • 15 dkg żółtego sera Gouda
  • 2 łyżki posiekanych orzeszków ziemnych
  • 2-3 łyżki oliwy z oliwek

 

 

Sposób przyrządzenia:
Kalafior umyć, osączyć na papierowym ręczniku, podzielić na różyczki. Pomidory i paprykę sparzyć ,obrać ze skórki ,pokroić w kosteczkę. W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem ułożyć różyczki kalafiora i pokrojoną w kostkę paprykę. Fasolę z puszki  przekręcić przez maszynkę , wymieszać z oliwą z oliwek dodać do naczynia. Koncentrat pomidorowy wymieszać z pokrojonymi w kostkę pomidorami i też dodać do naczynia. Na wierzch posypać tartym serem, orzeszkami ziemnymi i pokruszonymi listkami rozmarynu, doprawić do smaku solą i pieprzem. Całość zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *