Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka mięsno-ryżowa

Składniki:

  • 15 dag ryżu
  • 300 ml bulionu
  • 40 dag mielonego mięsa
  • 2 cebule
  • 2 łyżki twarogu
  • 2 jajka
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki masła
  • ząbek czosnku
  • 25 dag białego sera
  • ¼ l kremówki
  • 1,5 szkl. posiekanych ziół
  • ½ łyżeczki cukru
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 6 pomidorków
  • natka pietruszki

Sposób wykonania:

  1. Ryż zalać bulionem i ugotować.
    W miedzy czasie do mięsa dodać twaróg, posiekaną cebulę, ugotowany ryż oraz wbić jajka.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
    Przełożyć masę do wysmarowanej tłuszczem formy i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 150 stopni na około 70 minut.
    W między czasie do sera dodać kremówkę i razem ubić, wrzucić jeszcze czosnek, zioła, cukier, sok i szczyptę soli.
    Dokładnie wymieszać.
    Upieczone mięso przekroić na pół i przełożyć go serową masą.
    Posypać posiekana natką pietruszki i udekorować pomidorami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *