Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wykwintna zakąska z łososia, avocado i kawioru

Składniki:

  • 20 dkg świeżego filetu z łososia
  • 1 dojrzałe avocado
  • chrzan wasabi do smaku
  • sok z cytryny
  • kawior czerwony lub czarny


Sposób przyrządzenia:

Avocado przekroić na połowę, usunąć pestkę, używając łyżeczki wydrążyć miąższ owocu, natychmiast skropić go sokiem z cytryny aby nie ciemniał. Do miąższu dodać chrzanu wasali i używając widelca dokładnie rozgnieść całość, skorygować smak sokiem z cytryny, chrzanem i ewentualnie solą i białym pieprzem, ponownie wymieszać. Filet z łososia bardzo dokładnie posiekać nożem, przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Używając specjalnego krążka lub no wysmarowanego cieniutko oliwą pudełeczka po serku uformować z ww składników walec. Na dno układamy warstwę piure z avocado, ugniatamy, na nim warstwę posiekanego łososia, ponownie cienką warstwę awokado. Całość jeszcze raz dokładnie ugniatamy i delikatnie wykładamy na mały talerzyk. Wieńczymy schłodzonym i skropionym sokiem cytrynowym kawiorem. Tak przyrządzona przekąska cieszy zarówno oczy jak i podniebienie. Polecam, pychota.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *