Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Udka z fasolą i kukurydzą

Składniki:


• 4 udka kurczaka
• 2 łyżki słodkiej mielonej papryki
• 2 łyżki mąki
• 4 łyżki oleju
• puszka czerwonej fasoli
• puszka kukurydzy
• cebula
• łyżka przecieru pomidorowego
• 1/3 szklanki śmietany
• 3 łyżki masła
• łyżka cukru
• łyżka octu
• 1/2 łyżeczki chili
• sól

Sposób przyrządzenia:
Udka natrzeć solą i połową papryki, oprószyć mąką. Obrumienić na rozgrzanym oleju. Cebulę obrać i drobno posiekać. Przecier pomidorowy wymieszać ze śmietaną. Masło stopić w rondelku, podsmażyć cebulę. Wsypać cukier i podgrzewać, aż lekko zbrązowieje.
Dodać ocet, mieloną paprykę i chili, zamieszać. Na końcu wlać przecier pomidorowy ze śmietaną, sos podgrzać.
Fasolę i kukurydzę osączyć z zalewy, włożyć na dno żaroodpornej formy.
Na wierzchu ułożyć udka i polać je sosem.
Piec 30 minut w temperaturze 200ºC.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *