Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szczupak lub sandacz z kolorowym farszem

Składniki:

  • 2 kg sprawionego szczupaka lub sandacza
  • sól i pieprz do smaku
  • plastry cytryny, natka pietruszki

Farsz:

  • 6 ugotowanych pokrojonych w kostkę jajek
  • 20 dkg pokrojonego w kostkę żółtego sera
  • 4 posiekane ząbki czosnku
  • 6 łyżek masła
  • 2 czerwone, oczyszczone, pokrojone w kostkę papryki
  • 1 jajko
  • sól i pieprz do smaku


Sposób przyrządzenia:

Z ryby ostrożnie usunąć kręgosłup i o ile umiejętności na to pozwolą ości. Tuszkę ryby natrzeć solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Składniki farszu wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem napełnić jamę brzuszną ryby, zaszyć lub spiąć wykałaczkami. Nadzianą rybę zawinąć dokładnie w czystą, lnianą ściereczkę, ułożyć w odpowiednio dużym naczyniu, zalać przyprawionym wywarem warzywnym i bardzo powoli gotować około 1 godziny. Po tym czasie rybę wyjąć z wywaru, lekko schłodzić, odwinąć ze ścieżeczki, odstawić w chłodne miejsce aż ryba stężeje. Używając ostrego noża pokroić rybę na plastry, ułożyć na półmisku, udekorować cytryną i zieleniną, podawać. Można też z wywaru i żelatyny sporządzić galaretę i podać rybę w galarecie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *