Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Stek wołowy z makaronem

 

Składniki:

 

  • 450 g makaronu jajecznego
  • 4 łyżki oleju z orzeszków ziemnych
  • 450 g steku wołowego
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka startego imbiru
  • 1 czerwona papryka
  • 1 marchewka
  • 2 selery naciowe
  • 8 cebulek dymek
  • 1 łyżeczka ciemnego brązowego cukru
  • 1 łyżka wytrawnego sherry
  • 2 łyżki ciemnego sosu sojowego
  • kilka kropli sosu chili

Sposób wykonania;
Makaron gotować we wrzątku około 5 minut po czym go odcedzić i przelać zimną wodą i wymieszać z 1 łyżka oleju.
Następnie pozostały olej rozgrzać w woku po czym wrzucić do niego wołowinę pokrojoną w cienkie paseczki i smażyć około 4 minut.
Po tym czasie dodać posiekany czosnek oraz imbir i smażyć kolejne 30 sekund.
Dodać paprykę pokrojona w paseczki oraz marchew i seler pokrojone w plasterki.
Smażyć następnie 2 minuty i dodać sherry, cukier, sos sojowy oraz sos chili.
Wymieszać, smażyć minutę i dodać makaron.
Trzymać na ogniu do momentu, aż makaron się podgrzeje.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *