Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: marchew

Zupa fasolowa z kiełbasą Krystiana

Składniki: 25 dag fasolki białej kostka rosołowa 30 dag kiełbasy 3 ziemniaki marchew pietruszka majeranek liść laurowy ziele angielskie sól pieprz Sposób wykonania: Umytą fasolkę wrzucić do garnka, zalać ją litrem wody i gotować na małym ogniu około 30 minut. Po tym czasie wrzucić kostkę rosołową, obrane ziemniaki, marchewkę i pietruszkę pokrojone w kostkę. Na…

Pieczeń wołowa w kwasie chlebowym

Składniki: 1 kg mięsa wołowego ½ l kwasu chlebowego 1 marchew 1 cebula ½ selera 1 pietruszka 2 łyżki masła 1 łyżka mąki 1 łyżeczka majeranku sól pieprz Sposób wykonania: Mięso natrzeć solą, pieprzem oraz majerankiem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Następnie obrać marchewkę, pietruszkę, cebulę oraz seler i pokroić je w plastry. Obłożyć nimi mięso…

Sos jałowcowy na wędzonce

Składniki: 1 cebula 5 dag wędzonki 5 dag pieczonego mięsa 1 łyżka ziarenek jałowca 1 marchew kawałek selera 1 szkl bulionu warzywnego 1 łyżka masła 1 łyżka mąki sól pieprz cukier ½ szkl białego wytrawnego wina Sposób wykonania: Wędzonkę, pieczone mięso oraz cebulę drobno pokroić. Wówczas przełożyć je do rondla. Dodać pokruszone jagody jałowca i…

Potrawka z krewetek w sosie pomidorowym

Składniki: 20 dag krewetek 1 szkl posiekanej cebuli 2 ząbki czosnku łyżka oliwy z oliwek puszka pomidorów 250 g sosu pomidorowego ziemniak zielona papryka łodyżka selera naciowego marchew łyżeczka suszonego tymianku ¼ łyżeczki pieprzu 4 krople ostrego sosu chili 550 g muli z puszki 2 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie przesmażyć…