Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Schab nadziewany szpinakiem

Składniki:

  • 300 g liści szpinaku
  • 100 g chudego boczku
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 cebula
  • 50 g startego sera
  • sól
  • pieprz
  • gałka muszkatołowa
  • 1 kg schabu
  • 2 łyżki masła klarowanego
  • 1/8 l wytrawnego białego wina
  • 1/8 l bulionu
  • 2 łyżki śmietany
  • mąka

Sposób wykonania:

  1. Na rozgrzanym oleju przesmażyć posiekaną cebule, oczek oraz czosnek po czym dodać rozmrożony szpinak i chwile razem dusić.
    Następnie dodać ser, wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.
    W między czasie zrobić w mięsie nacięcie aby powstała kieszonka, która wypełnić szpinakiem.
    Obsmażyć mięso na rozgrzanym maśle po czym zalać je bulionem oraz winem i trzymać na małym ogniu około 80 minut.
    Po tym czasie mięso wyjąć a do sosu dodać śmietanę oraz mąkę wymieszaną z odrobiną wody.
    Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *