Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z selera i gruszki i orzechów

Składniki:

  • 50 dag selera
  • 1 gruszka
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 5 dag posiekanych orzechów włoskich
  • ½ pęczka natki pietruszki

    Sos:

  • 2 żółtka
  • 2 jajka ugotowane na w tardo
  • 2 łyżki octu winnego
  • 3 łyżki oliwy
  • 10 dag posiekanych orzechów włoskich
  • cukier
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Jajka przetrzeć przez sito po czym dodać do nich surowe żółtka.
    Całość wymieszać i nie przerywając mieszania wlewać powoli oliwę oraz ocet.
    Całość doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.
    Na sam koniec wmieszać jeszcze orzechy. 
    Następnie selera pokroić w słupki i obgotować go lekko w osolonej wodzie po czym go odcedzić i ostudzić.
    W między czasie obraną gruszowe pokroić również w słupki, które skropić sokiem z cytryny i dodać do selera.
    Polać sosem, wymieszać i wstawić do lodówki  na 15 minut.
    Po tym czasie wyjąć i posypać posiekaną natką pietruszki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *