Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z nutką curry

 

Składniki:

  • 1 puszka fasoli
  • 20 dag żółtego sera
  • 1 cebula
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki ziół prowansalskich
  • szczypta curry
  • majonez sojowy Orico

     Wykonanie:
     Jajka należy ugotować na twardo, i pokroić je w kostkę.
     Ser i cebulę również kroimy w kostkę.
     Wszystko ze sobą łączymy i mieszamy. Dodajemy zioła, curry i majonez
    sojowy. Sałatkę odstawiamy na 2-3 godziny do lodówki, aby składniki
    ładnie przeszły sobą.
     Po wyjęciu z lodówki możemy podawać.

    Przepis nadesłany na Wiosenny konkurs wegetariański przez Albina Jawicz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *