Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z makrelą i rzodkiewką

Składniki:

  • ¾ szkl. pokrojonej w kostkę wędzonej makreli
  • 1 główka sałaty
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • ½ szkl. pokrojonej w paski papryki czerwonej
  • 3 ugotowane ziemniaki
  • 2 jajka gotowane na twardo
  • 3 łyżki posiekanego szczypiorku
  • sól
  • pieprz

    Sos:

  • 3 łyżki oleju
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Do soku z cytryny dodać 2 łyżki zimnej przegotowanej wody po czym energiczne mieszając połączyć z olejem.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Następnie sałatę porwać na mniejsze kawałki, jajka grubo posiekać, rzodkiewkę pokroić w plasterki a ziemniaki pokroić w plastry.
    Sałatę ułożyć na dni miski, na niej ułożyć plastry ziemniaków, które oprószyć solą, pieprzem i posiekanym szczypiorkiem.
    Na zmienikach rozłożyć rzodkiewki, potem makrele, paprykę oraz ponownie posiekany szczypiorek.
    Ponownie rozkładamy resztę sałaty, posypujemy ją jajkami, solą, pieprzem i szczypiorkiem.
    Zalać sałatkę wcześniej zrobionym sosem i wstawić do lodowki pod przykryciem na 2 godziny.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *