Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Roladki ze schabu

 

Składniki:

  • 1 kg schabu bez kości
  • ½ kg piersi z kurczaka
  • 25 dkg szynki gotowanej
  • ½ szklanki śmietany 36%
  • 2 jajka
  • 1 szklanka posiekanych orzechów włoskich i laskowych
  • 3 łyżki kandyzowanej skórki pomarańczowej
  • 100 ml śliwowicy
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia:
Oczyścić mięso z błonek, ostrzem noża na całej długości schabu robimy dziurę i napełniamy namoczonymi uprzednio w śliwowicy śliwki.  Mięso z kurczaka mielimy przez maszynkę dodajemy śmietanę, jajka, i przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Podpiekamy w piekarniku orzechy włoskie i laskowe na lekki brąz. Siekamy razem ze skórką pomarańczowa i dodajemy do musu , wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Na folii aluminiowej wysmarowanej tłuszczem układamy na zakładkę plastry szynki i rozsmarowujemy przygotowany mięsny mus. Na nim rozkładamy nadziany śliwkami schab. Zawijamy ściśle za pomocą folii i formujemy roladę. Zapinamy wykałaczkami. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika o temperaturze 180 stopni i zapiekamy około 15 minut. Wyjmujemy na półmisek i kroimy w szerokie plastry. Dekorujemy listkami sałaty.

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *