Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada z karkówki z sosem z mandarynek

 

Składniki:

  • 2 kg karkówki
  • ½ kg mielonego mięsa wieprzowego
  • 10 plastrów żółtego sera gouda
  • 2 jajka
  • olej
  • 1 brokuł
  • 2 łyżki ziół prowansalskich
  • sól, pieprz do smaku
  • 5 mandarynek z puszki

 

 

Sposób przyrządzenia:
Karkówkę umyć, osączyć na papierowym ręczniku rozciąć wzdłuż, rozbić tłuczkiem i oprószyć solą i pieprzem. Do mięsa mielonego dodać, jajka, zioła prowansalskie, sól i pieprz do smaku, dokładnie wyrobić na jednolitą masę. Na karkówkę wyłożyć plastry sera, a na nie przygotowane mielone mięso. Zrolować jak roladę, spiąć wykałaczkami. Zrumienić na oleju z każdej strony. Wyłożyć do natłuszczonego żaroodpornego naczynia i zapiec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 stopni C około90 minut. Mandarynki i brokuł umyć, osączyć , obrać i podzielić na cząstki, dodać sos z pieczenia i dokładnie zmiksować, doprawić ewentualnie solą i pieprzem wg uznania. Upieczoną roladę wyłożyć na półmisek pokroić na porcje i polać przygotowanym sosem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *