Składniki: 25 dag rostbefu 2 plastry ananasa z puszki sól pieprz Marynata: 10 łyżek sosu sojowego 10 łyżek soku ananasowego 3 łyżki wódki 2 łyżki oleju sezamowego 1 łyżka miodu Sposób wykonania: Składniki na marynatę dokładnie ze sobą wymieszać po czym włożyć do niej mięso i wstawić do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie…
Kategoria: Mięsa
Wieprzowina
Stek z grilla z grzybami
by Kinga Paździor • • 0 Comments
Wołowina
Szaszłyki wołowe ze śliwkami i oliwkami
by Weronika Madeja • • 0 Comments
Wołowina
Polędwica wołowa nadziewana selerem
by Agnieszka Furmaniak • • 0 Comments
Składniki: 1,2 kg polędwicy wołowej 20 dag żółtego sera 1 łyżka musztardy chrzanowej 10 dag masła 1 łyżka posiekanego koperku 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka ziół prowansalskich sól pieprz Sposób wykonania: Do masła dodać posiekaną natkę pietruszki oraz koperek. Całość dokładnie wymieszać i uformować kostkę, którą wstawić do zamrażalnika aby zastygła. W między…


-300x193.jpg)
.jpg)

