Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Cielęcina

Steki cielęce z natką pietruszki

Składniki: 6 sznycli szynki cielęcej Marynata: 5 ząbków czosnku skórka strata z 1 cytryny 4 łyżki oliwy 1 łyżeczka startego imbiru 4 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Składniki podane na marynatę dokładnie ze sobą wymieszać. Mięso lekko zbić tłuczkiem i posmarować marynatą. Odstawić na pól godziny pod przykryciem w chłodne miejsce, Po…

Kotlety cielęce na ostro

Składniki: 1 kg cielęciny 2 łyżki oleju 2 łyżki masła 1 cytryny 2 łyżeczki zmielonej gałki muszkatołowej sól pieprz Sposób wykonania: Mięso pokroić na kotlety, które lekko zbić tłuczkiem i oprószyć solą oraz gałką muszkatołową. Następnie posmarować kotlety masłem oraz olejem i piec na ruszcie około 15 minut. W trakcie pieczenia smarować masłem i olejem…

Pieczeń cielęca ze skwarkami

Składniki: 1 kg cielęciny 30 dag słoniny kilka łyżek masła ulubiona przyprawa warzywna sól pieprz Sposób wykonania: Mięso natrzeć solą, pieprzem, olejem oraz przyprawą warzywną. Następnie zrobić otwory nożem i powkładać w nie kawałki słoniny. Zawinąć całość w rulon i zaszyć. Przełożyć mięso do brytfanny z rozgrzanym tłuszczem. Wstawić do piekarnika pod przykryciem i piec…